Vakantievilla op Bali
sight seeing

Trips

Het prachtige eiland Bali is heeft veel te bieden. Veel reizen kunnen eenvoudig worden georganiseerd door uzelf of u kunt een groep voor een volledig georganiseerde tour. De keuze is aan jou! . Het aantal touroperators is enorm. Maar dan kunt u overwegen om uw reis te plannen. Bij Global Village je de mogelijkheid hebben om een auto met chauffeur te huren. . Om een idee te geven wij hierbij krijgt u een aantal hoogtepunten, dat is zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf.

 

  

Pura Tanah Lot Tempel werd gebouwd in de 15e eeuw en is een deel van de Balinese mythologie repertoire. Rond de Balinese kust zijn zeven zee tempels, Pura Tanah Lot is aan de westkust van Bali. Er wordt gezegd dat elk van de zee tempels werden gebouwd binnen het gezichtsvermogen van de volgende, vormen een keten langs de zuid-west kust. Het is een van de meest bezochte tempel van Bali door toeristen, zoals de zonsondergang is spectaculair. Het gebied rond Tanah Lot is sterk gecommercialiseerd.

Gunung Kawi, Is een 11e eeuwse tempel complex in Tampaksiring, een gebied ten noordoosten van Ubud, op de rivier Pakrisan. De comples bestaat uit 10 rotsen uitgehouwen heiligdommen (kandidaat) uitgehouwen in de rotswand. Deze monumenten zijn gewijd aan Anak Wungsu lid van de Udyana dynastie, een koninklijke familie. Houdt u er rekening mee dat het invoeren van de tempel complex vergt een wandeling op een tamelijk lange trap naar beneden. Dus, het is een enorme klim terug. Wij raden u aan dit bezoek te plannen in de vroege ochtend als gevolg van de temperatuur en vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon!

Pura Besakih, is de Moeder-tempel van Besakih en is genomineerd als World Heritage Side een paar jaar geleden. De Pura Besakih in het dorp Besakih op de hellingen van de majestueuze Mt. Agung in Oost-Bali, is de belangrijkste tempel op Bali, waarschijnlijk daterend uit de 14e eeuw. De tempel complex met bijna 200 gebouwen, het creëren van meer dan 20 tempels, is gespreid over een oppervlakte van ongeveer 1 km in de lengte, de grootste tempel in Bali. Per jaar zijn er vele festivals gehouden op het complex. In de maand maart / april (de vierde maanmaand op de Bali-kalender) de belangrijkste Festival plaatsvindt. De jaarlijkse cyclus is gebaseerd op de 210-dagen Balinese kalender. Uit alle delen van het eiland, de Balinese mensen bezoeken Besakih voor hun religieuze ceremonies.

Klungkung Palace, in deze plaats is de Kerta Gosa (Paviljoen van Justitie), een fraai aangelegd complex. U hebt ongetwijfeld genieten van de fijne kunst van het schilderen en bouwstijl. . Klungkung Palace is de Supreme Court van Bali. Op Klungkung eens drie priesters brahmaan beoordeeld op zaken betreffende het familierecht en dorpsgemeenschappen die niet konden worden opgelost.

Goa Gajah, Staat voor Elephant Cave en dateert uit de 11e eeuw. In de buurt van Ubud, heeft de grot ontdekt in1922. De diversiteit van zowel de hindoeïstische en boeddhistische elementen is opmerkelijk. Aan de overkant van de grot is een fontein met een aantal vrouwelijke figuren, ontdekt door de Nederlandse archeoloog JC Krijgman in 1954.